Paar Latijns rijden

paar Latijns rijden

rijden vertaling in het woordenboek Nederlands - Latijn op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. de koning een welbehagen heeft, Zal men het koninklijke kleed brengen, dat de koning pleegt aan te trekken, en het paard, waarop de koning pleegt te rijden; . Ik kan niet skiën, niet rijden, ik spreek geen Latijn. Je sprak Latijn en gooide die kerels om alsof het luciferhoutjes waren. Tu parles latin, peu le peuvent. Het woord paardrijden kon door ons niet in de geselecteerde doeltaal vertaald worden. Vertaling is misschien wel mogelijk in de volgende andere talen. equester, equestris: te paard, cavalerie- equitare: paard rijden equitatus, -us: ruiterij equus: paard erga + acc.: jegens ergo: derhalve, dus errare: dwalen; zich. De ruiters rijden naast elkaar en maken synchrone figuren. Recreatief paardrijden houdt in dat een ruiter of amazone een rit maakt op een paard ter vermaak.

Taalgids Latijn

Poep De ruiters rijden naast elkaar en maken synchrone figuren. Recreatief paardrijden houdt in dat een ruiter of amazone een rit maakt op een paard ter vermaak. Rijden[bewerken]. Ik wil een auto huren.. (); Kan ik het laten verzekeren?? (); stop: (); éénrichtingsstraat: (); voorrang verlenen: (). Ik kan niet skiën, niet rijden, ik spreek geen Latijn. Je sprak Latijn en gooide die kerels om alsof het luciferhoutjes waren. Tu parles latin, peu le peuvent. Het is een unieke mogelijkheid om met dit ras te rijden dat anders is dan eender welk Dit is de ultieme vakantie te paard voor ruiters die op zoek zijn naar een. Latijnse vertaling van het Nederlandse woord „rijden”. Latijn - Nederlands vertaling van 'vehere' Inhoud: woordenboek |; gerelateerd |. Latijn. Nederlands. vehere {ww.} rijden gaan karren varen. portare, tulere.

Navigatiemenu

En tot slotte is de K ook zeer uitzonderlijk. Je ne vois pas pourquoi il vous faut quelqu'un qui parle latin. Vous croyez que cette entité parle le latin? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. Het Latijn is een dode taal, maar de taal wordt nog vandaag de dag nog steeds gebruikt in de wetenschap, het rechtssysteem en de geneeskunde. paar Latijns rijden